Autorijschool Henk Nieboer Roderwolde,Rijschool voor Groningen en Drenthe

Algemene informatie over Autorijschool Henk Nieboer

Over Henk Nieboer

Henk Nieboer

Na het volgen van de beroepsopleiding voor rij-instructeur en het behalen van de benodigde vakdiploma’s ben ik begonnen met een eigen autorijschool. Er wordt alleen door mij zelf instructie gegeven, dus je rijdt altijd met dezelfde instructeur en in dezelfde auto. Het lessen gebeurt in een ontspannen sfeer, waarbij je geduldig en zorgvuldig wordt opgeleid voor het praktijkexamen en uiteraard tot een veilig en verantwoord bestuurder.

Altijd dezelfde contact persoon

Naast het geven van rijlessen en het maken van afspraken hiervoor, verzorg ik ook het reserveren van zowel theorie als praktijk examens en de financiële administratie. Kortom je hebt voor alle zaken steeds met dezelfde persoon te maken die van de hoed en de rand weet. Met het plannen van de rijlessen wordt flexibel omgesprongen, lukt het je een keer niet om te lessen door ziekte of andere onvoorziene omstandigheden, dan wordt de rijles niet in rekening gebracht. Bij Autorijschool Henk Nieboer word je nog als klant behandeld!

Rijden; hoe en waar

auto

De rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Passat, een veilige en comfortabele auto, waarin je je zeker thuis zult voelen. Ook het praktijkexamen vindt plaats in deze auto. Tijdens het lessen wordt gereden in de stad Groningen, waar ook het praktijkexamen wordt afgenomen. Je wordt opgehaald en weer teruggebracht: thuis of op een nader af te spreken plaats in de stad Groningen of in de kop van Drenthe. Er kan worden gelest van maandag tot en met vrijdag, ook s’avonds en op zaterdagochtend.